Header 1 Header 5 Header 4 Header 3 Header 2

Over ons

Sinds Schildersbedrijf J.Tenge gestart is in 2002 hebben wij opdrachten gedaan voor particulieren en bedrijven. Door uitsluitend kwaliteit en goede service te leveren blijft het vertrouwen tussen de klant en ons schildersbedrijf. Dat wij goede kwaliteit leveren blijkt wel uit hoe de geschilderde woningen en bedrijfspanden er na een aantal jaren nog voor staan. Ook omdat wij uitsluitend kwaliteitsprodukten gebruiken, en daarnaast laten adviseren over de nieuwste produkten door  leveranciers of fabrikanten. 

Betere Schilder

Schildersbedrijf J. Tenge is aangesloten bij de Betere Schilder. bs09.jpg

Sindsdien is het bedrijf 4 maal in de prijzen gevallen, geselecteerd uit meer dan 375 aangesloten schildersbedrijven. Dit komt doordat Schildersbedrijf J. Tenge zeer hoog scoort in de klanttevredenheidswedstrijd. Het vertrouwen tussen u, als klant, en het schildersbedrijf is van groot belang.

Wij zijn 'BS' erkend....Wat betekent dat voor U...?

Ons bedrijf, dat zich erkend Betere Schilder mag noemen, voldoet aan een aantal voor u belangrijke normen. Zo hebt u de zekerheid dat u zaken doet met een goed en vertrouwd bedrijf met hart voor uw huis! Wij verstrekken u altijd een heldere, complete en schriftelijke offerte. U weet dus meteen waar u aan toe bent en géén verrassingen achteraf! Wij staan als 'erkende Betere Schilders' onder voortdurende kwaliteitscontrole van onze organisatie. Het spreekt dan ook voor zich, dat we ons voortdurend willen bewijzen met uitmuntend vakmanschap. 

Garantie

Uiteraard geven wij u garantie op het geleverde werk; afhankelijk van het gebruikte verfsysteem, 4 jaar op binnen-, en 3 jaar op buitenschilderwerk. U ontvangt van ons altijd een Klant-tevredenheidsformulier via mail én een Garantie-certificaat. Dat geeft u een stuk zekerheid en veilig gevoel! 

Kiezen voor de Betere Schilder is kiezen voor zekerheid!